Seksuele klachten

Er zijn verschillende klachten op het seksuele gebied waar mannen last van kunnen hebben.

 

Erectiestoornissen
Wanner het u regelmatig niet lukt om een erectie te krijgen, spreken we van een erectiestoornis. De bekkenbodemspier is essentieel voor een goede seksuele functie. Er zijn veel factoren die invloed hebben op een erectiestoornis, denk hierbij aan: stress, ziektes, hormonale veranderingen, medicijnen of operaties.

 

Te vroeg klaarkomen
Bij veel mannen komt het voor dat ze te vroeg klaarkomen. Hier speelt ook weer de bekkenbomenspier een belangrijke rol in. Dit geldt zowel voor de opwinding als het orgasme. Het aanspannen van de bekkenbodemspier zorgt ervoor dat de opwinding toeneem. Wanneer de bekkenbodem al gespannen is kan extra aanspanning ervoor zorgen dat u sneller klaarkomt.

Direct contact

Opwindings- en orgasmeproblemen
Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het ervaren van plezier bij het vrijen. Denk hierbij aan, slechte ervaringen, pijn, angst, medicijnen, lifestyle, trauma’s en hormonale veranderingen. In de meeste gevallen gaat het om de bekkenbodemspieren die te gespannen zijn. Ook psychische en relationele problemen kunnen de zin in vrijen wegnemen. Om plezier te hebben bij het vrijen is rust, aandacht, voldoende opwinding en zelfvertrouwen van belang.

 

Pijn bij klaarkomen
Pijnklachten kunnen ontstaan in de penis, bekkenbodem of balzak. Vaak kan er ook spraken zijn van plasproblemen zoals een slappe straal, nadruppelen of plas die moeilijk op gang komt.

U kunt bij de volgende locatie(s) terecht

fysio, fysio Boxmeer, fysiotherapie, fysiotherapie Boxmeer, rugexpertise, bekkenexpertise Boxmeer, bekkenklachten, bekkenklachten Boxmeer, bekkenpijn, bekkenpijn Boxmeer, blessure, blessure Boxmeer
Rug & bekken Boxmeer

Weijerstaete 16, 5831 ZZ Boxmeer

fysio, fysio Boxmeer, fysiotherapie, fysiotherapie Boxmeer, rugexpertise, bekkenexpertise Boxmeer, bekkenklachten, bekkenklachten Boxmeer, bekkenpijn, bekkenpijn Boxmeer, blessure, blessure Boxmeer
Gezondheidscentrum de Stoof

Stoofweg 3, 5361 HZ Grave

  • Neem contact op: