Diëtetiek

Zowel bij ziekte als gezondheid is de diëtist dé specialist op het gebied van voeding. De diëtist biedt een oplossing voor alle gezondheidsproblemen die met voeding samenhangen. Om zoveel mogelijk rekening te houden met de persoonlijke situatie zal tijdens het consult informatie worden verzameld over de medische geschiedenis, klachten, voedingsgewoonten en persoonlijke omstandigheden.

 

Wanneer naar de diëtist bij bekkenbodem of lage rugklachten?

In het nieuwe centrum zal de diëtist zich vooral richten op overgewicht, voeding bij zwangerschap, voedselintolerantie, obstipatie, diarreeklachten en prikkelbare darm syndroom. Connie Visser is de specialist in de regio wat betreft lactose-intolerantie en fructose intolerantie. Er zal gekeken worden naar uw voedingspatroon en/of uw ontlastingspatroon. Aan de hand van de klachten en uw eetpatroon zal een nieuw dieet worden samengesteld dat bij uw situatie past.

Direct contact

Praktisch

Op woensdagen zal er spreekuur worden gehouden, voorlopig op aanvraag. Voor afspraken kan gebeld worden met telefoonnummer 06-30508446, via de mail info@astridholweg.nl of neem een kijkje op www.astridholweg.nl en vul het formulier op de website in. Er zal dan binnen 24 uur contact opgenomen worden. Indien u vanwege lichamelijke problemen niet naar de locatie kunt komen, laat het dan gerust weten. Wij komen dan graag op huisbezoek.

Vergoeding 2016

De diëtist zit voor 3 uur in de basisverzekering, houdt wel rekening met het eigen risico. Daarnaast kan het zijn dat u extra vergoeding ontvangt vanuit uw aanvullende verzekering. Ga bij uw verzekering na wat u vergoed krijgt.

U kunt bij de volgende locatie(s) terecht

fysio, fysio Boxmeer, fysiotherapie, fysiotherapie Boxmeer, rugexpertise, bekkenexpertise Boxmeer, bekkenklachten, bekkenklachten Boxmeer, bekkenpijn, bekkenpijn Boxmeer, blessure, blessure Boxmeer
Rug & bekken Boxmeer

Weijerstaete 16, 5831 ZZ Boxmeer

fysio, fysio Boxmeer, fysiotherapie, fysiotherapie Boxmeer, rugexpertise, bekkenexpertise Boxmeer, bekkenklachten, bekkenklachten Boxmeer, bekkenpijn, bekkenpijn Boxmeer, blessure, blessure Boxmeer
Gezondheidscentrum de Stoof

Stoofweg 3, 5361 HZ Grave

  • Neem contact op: