Over ons

Visie van de praktijk rug en bekken

Uitgangspunt binnen onze praktijk is om te behandelen vanuit een holistisch oogpunt. Wij kijken naar de cliënt als geheel, niet alleen naar de klacht. Iedereen is anders, en beleefd zijn of haar klacht op een andere manier en heeft andere behoeftes en verwachtingen ten aanzien van een behandeling. Een behandelplan wordt altijd in samenwerking met u opgesteld, zodat deze optimaal is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

 

Één expertisecentrum.
Binnen onze praktijk werken verschillende zorgverleners op het gebied van uw klachten nauw met elkaar samen. Met name bij wat uitgebreidere klachtenbeelden is een goede samenwerking tussen verschillende disciplines nodig om optimale zorg te leveren. Vaak is sprake van meerdere oorzaken voor de klachten die zich op verchillende manieren kunnen uiten. Als er eenzijdig naar bekkenklachten wordt gekeken dan kunnen problemen mogelijk blijven bestaan. Specifieke kennis en ervaring van verschillende disiciplines is nodig voor het beste resultaat.

Door samen te werken in 1 centrum is kort intercollegiaal overleg mogelijk. Wij geloven dat hierdoor sneller, effectiever gewerkt kan worden. Deze samenwerking gebeurt indien mogelijk op onze praktijk. Omdat dit vanwege praktische redenen niet altijd haalbaar is zorgen we in ieder geval voor een optimale onderlinge communicatie.

Direct contact

  • Neem contact op: