fysio, fysio Boxmeer, fysiotherapie, fysiotherapie Boxmeer, rugexpertise, bekkenexpertise Boxmeer, bekkenklachten, bekkenklachten Boxmeer, bekkenpijn, bekkenpijn Boxmeer, blessure, blessure Boxmeer

Marieke van de lockant

Receptioniste / Gastvrouw

Mijn verhaal:
Sinds januari 2015 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Grave als receptioniste / gastvrouw. Ik ben van maandag t/m vrijdag 08.30 – 12.30 uur op de praktijk. Heeft u een afspraak dan ziet u mij bij de receptie zitten. Als u in de ochtend belt dan krijgt u mij aan de telefoon. Graag plan ik voor u een afspraak bij één van mijn collega’s.

Ik woon samen met mijn vriend en nog een jonge zoon en dochter. In mijn vrije tijd ben ik veel creatief bezig in en om het huis. Stylingadvies is een hobby van mij en via mijn kennissenkring help ik ook andere om hun huis gezellig te maken of te restylen. Verder vind ik het ook altijd gezellig om wat leuks te gaan doen met vrienden, een dagje winkelen of een hapje eten.

  • Neem contact op: